REVIEWS

Dit boek staat bomvol informatie omtrent voeding. Het is een toegankelijke start voor mensen die graag willen bijleren over voedingsstoffen en hoe deze verwerkt worden in ons lichaam. De insteek komt volledig vanuit de juiste hoek. Eten loskoppelen van stress en gebruiken als tool voor emancipatie en zelfzorg, is een deel van mijn missie en die missie belichaamt Marie ook volledig. Marie illustreert dat gezondheid losgekoppeld kan worden van dieetcultuur. De recepten zijn heel simpel en zonder veel nonsense, just how i like it. Fuck diet culture, read this book, nourish and flourish. - Manon.food

Marie beschrijft op een heldere manier welke keuzes je kan maken om gezond te eten. Je leert over de verschillende functies van voedingsstoffen en op welke manier je deze kennis kan toepassen in je eigen leven. Een heel waardevol boek dat een aanrader is voor iedereen die gezond wil leren eten. Dit alles wordt geïllustreerd met heerlijke recepten!

Marie haar passie voor voeding en wettenschappelijke kennis als geneeskunde student komen prachtig samen in dit uniek boek. Een echte “must read” voor iedereen met interesse in een gezonde voeding balans.