Voor de zending wordt de service van Bpost gebruikt. Let, bestellingen vlak voor het weekend zijn iets langer onderweg. Er wordt momenteel enkel geleverd in België en Nederland. Let op: bestellingen naar Nederland kunnen iets langer onderweg zijn. Bij ons kun je dit verwachten:

  • Een kwalitatief product
  • Bestellingen worden minimum 2 keer per week verzonden.

Heb je de bestelling binnen 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen. Neem dan contact op met vdv.marie@hotmail.com

Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail van ons. Daarin staat een trackingcode waarmee je de bestelling precies kunt volgen op Bpost.be. Heb je dan nog geen e-mail ontvangen, neem dan contact met ons op via vdv.marie@hotmail.com

Andere belangrijke informatie:

Er wordt enkel geleverd in Nederland en België.

Verkeerd verzendadres ingevuld? 

Geen nood. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar vdv.marie@hotmail.com. Het adres zal dan aangepast worden.

Zodra je bestelling niet afgeleverd kan worden, wordt het pakket teruggestuurd. Er zal contact met je opgenomen worden. Het kan wel zo zijn dat bij opnieuw verzenden de kosten in rekening worden gebracht. 

Bestelling wijzigen of annuleren?

Wil je de bestelling aanpassen of annuleren stuur dan snel een e-mail naar vdv.marie@hotmail.com

Retourneren kan natuulijk wel

Niet goed? Stuur me een mail (vdv.marie@hotmail.com) binnen 15 dagen na ontvangst. Je wordt verwijzen naar onze algemene voorwaarden voor alle details. Je staat uiteraard in voor de verzendkosten. Let op: gesigneerde producten kunnen niet teruggestuurd worden. 

Is het product niet gebruikt- met zorg en niet beschadigd? Stop het weer in een stevige verpakking en retourneer het naar:

Marie Van de Velde

Veerstraat 66

9031 Drongen, BELGIUM